Athen Kugel blau glas klls Tours

Frantzolas_stilleben

Nikolaos Frantzolas, Painting,

Nikolaos Frantzolas, Painter of art

was born in Athens in 1962. His love for art, and particularly of painting, manifested himself at an early age. He graduated from the School of Fine Arts (1982-1987) with first-class honours in painting and received a scholar-ship from the State Scholarship Foundation to study stage design. Works by Frantzolas are to be found in private and public collections in Greece and abroad, and in the Citibank Private Bank Collection in London, with Eurobank, in the Vorres Museum, and in the "House of the Actor".
He lives and works in Athens.

Frantzolasbild1 Kopie

Nikolaos Frantzolas, Kunstmaler

wurde in Athen im Jahre 1962 geboren. Seine Liebe zur Kunst und insbesondere der Malerei, manifestiert sich in einem frühen Alter. Er studierte an der Hochschule für Bildende Künste (1982-1987) mit First Class Honours in der Malerei und erhielt ein Stipendium von der Staatsstipendium Stiftung Bühnen studieren. Werke von Frantzolas sind in privaten und öffentlichen Sammlungen in Griechenland und im Ausland gefunden werden, und in der Citibank Private Bank Collection in London, mit der Eurobank, in der Vorres Museum und im "Haus der Schauspieler."

Er lebt und arbeitet in Athen.